Zenével az adventi időszak is vidámabb!

Szerző: Szimpatika
Adventi koncertsorozatunkban ezúttal a balkáni alapokkal dolgozó világzenei formáció, a Zűrös Banda nem mindennapi zenéjét mutatjuk be.

A világzenei csapat repertoárjában a kelet-európai és balkáni zenei hagyományok mellett a jazz és a modern popzene is megmutatkozik.

A zenekarról az egyik alapítótaggal, Varga Kornéllal beszélgettünk:

 

 

A járványhelyzetre való tekintettel természetesen közönség nélkül, de a zenekar bepillantást engedett abba, hogy milyen egy igazi koncertjük:Adventi koncertsorozatunkban még a következő együtesekkel találkozhatnak:

Parno Graszt, Folksteps, Emil, Duckshell, Tárkány Művek

Jó szórakozást kívánunk!

A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, az „Előadó-művészeti többlettámogatás program 2020” keretében valósult meg, a Bükk-hegységi Megújuló Energiák Iskolák Alapítvány szervezésével.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!