Hangolódj zenével a karácsonyi készülődésre!

Szerző: Szimpatika
A karácsonyi készülődés nélkülözhetetlen eleme a zene. Adventi koncertsorozatunk következő részében a Meszecsinka zenekar vidám hangulatú koncertjét osztjuk meg a közönséggel.

A világhírű világzenei csapat online koncertjén a zenekar lírai, intim hangulatú dalai kerülnek előtérbe. Aki a karácsonyi készülődés közben hangulatos dalokkal hangolódna az ünnepre, annak mindenképpen érdemes megnéznie, vagy legalábbis meghallgatni a Meszecsinka koncertjét, amelyet a járványhelyzetre való tekintettel közönség nélkül rögzítettek, de stream formájában a nagyközönséggel is megosztanak.

Az adventi koncert kapcsán a zenekar énekesnőjével, Oláh Annamáriával beszélgettünk, így a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk:

 

 

A zenekar adventi koncertje 2020. december 2-án 20:00-tól itt tekinthető meg:

 

Adventi koncertsorozatunk további időpontjai és fellépői a következők:

Zűrös Banda dec. 6., 20:00
Parno Graszt dec. 9., 20:00
Folksteps dec. 13., 20:00
Emil dec. 16., 20:00
Duckshell dec. 20., 20:00
Tárkány Művek dec. 23., 20:00


Jó szórakozást kívánunk!

A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, az „Előadó-művészeti többlettámogatás program 2020” keretében valósult meg, a Bükk-hegységi Megújuló Energiák Iskolák Alapítvány szervezésével.  

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!