kultúra

Jön a kortárs művészet hétvégéje!

Március 7-én és 8-án immár hatodik alkalommal várja a közönséget tizenhárom, nemzetközileg is elismert progresszív galéria a Gallery Weekend Budapest fesztiválon.

Behajózik a Titanic a Veszprémi Színházba

2019. december 13-án pénteken 19:00 órától tartják Peter Stone – Maury Yeston Titanic című musicalének premierjét a Veszprémi Petőfi Színházban. Az előadást Somogyi Szilárd Nádasdy Kálmán-díjas rendező viszi színre.

Veszedelmes viszonyok

Már a mozikban van Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje, a Szép csendben, amelynek témája egy nem szokványos tanár-diák viszony.

Mesébe illő Tündérkert

A göcseji gyümölcsöskertbe évente annyi fát ültet az ott élő közösség, ahány gyerek születik abban az évben. De nemcsak ezért varázslatos hely a Tündérkert!

Brit színházak a klímaváltozás ellen

A klímaváltozás hatásainak mérsékléséért, szénlábnyomuk csökkentéséért brit kulturális intézmények, köztük színházak is lépéseket tesznek. A brit Nemzeti Színház a héten bejelentette, hogy szakít a Shell szponzorációjával

Közlekedj okosan!

Könnyű azt mondani... Hisz nincs oly szereplője, ki ne fojtaná meg szíve szerint a másikat. Bárhol, bármikor, bármiért!

Temészetes viselet

Ön tudja, mi az a kamor? És az organikus textil? És hogy mindennek mi köze a gyerekekhez? Manapság egyre fontosabb a természetesség és a környezettudatosság, amiről már öltözködés közben sem kell lemondanunk – legalábbis a gyerekek esetében. Dömény Klaudia fiatal divattervező Kamorka néven valami egészen újat hozott Budapestre.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!