Szerelmespárok kerestetnek – indul az első Durex Kísérlet

2013. 06. 14.
Szerző: Szimpatika
Bevállalós, kalandra éhes és szerelmes vagy? Ha igen, és ha pároddal együtt van kedved egy kis kísérletezéshez, akkor titeket keres a Durex! Jelentkezzetek a nemzetközi Durex Kísérletre, és szerezzetek egy életre szóló közös élményt!

A Durex, a világ vezető óvszergyártója elindította az első nemzetközi Durex Kísérletet. 2013. június 3-tól párok milliói jelentkezhetnek 30 országból* a kísérletre, melynek során felfedezhetnek egy izgalmasabb szexuális életet és megoszthatják az eredményeket az egész világgal. A Durex a kísérletek első szakaszát a mai napon indította útjára, melynek során a részt vevő országokból olyan Durex Szeretők jelentkezését várja, akik szívesen részt vesznek ebben a vidám és egyedülálló szex-kísérletben. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy felfedezzék szenvedélyüket, megtudják, mivel tehetik élvezetesebbé szexuális életüket és azt, hogy mit is jelent számukra a jó szex.

A Durex Szeretők négy héten keresztül tesztelnek majd különböző szexuális helyzeteket egészen új, felvillanyozó megközelítésben. A párok kipróbálnak mindent, a hosszabb előjátéktól kezdve a szexi, intim szójátékokon át a szerepcseréig, melyek segítségével több kalandot visznek a szexuális életükbe. A kiválasztott Szeretők a kísérlet indulására a szerelmesek városába, Velencébe utaznak, ahol egy romantikus, kényeztető és kalandos hetet töltenek el, miközben betekintést nyernek a Durex Kísérlet részleteibe.

A Durex a magyarországi Durex Szeretők jelentkezését a www.durexperiment.com weboldalon várják!

*A Durex Kísérletben részt vevő országok:

Ausztrália, Brazília, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dél-afrikai Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Görögország, Hong-Kong, India, Izrael, Kanada, Kína, Kolumbia, Libanon, Lengyelország, Magyarország, Malajzia, Peru, Portugália, Románia, Szerbia, Szingapúr, Skandinávia, Spanyolország, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Oroszország, Venezuela

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!