Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Újpalota Gyógyszertár

Kedvencekhez adom
Az Újpalota Gyógyszertár Budapest XV. kerületében, Újpalotán, a Zsókavár u. 43.sz alatt található, az Újpalota PrimeFit mellett, közel a 69-es villamos végállomásához, a háziorvosi rendelővel- és a 0-24 ügyelettel szemben. A patikát 1996. szeptemberben nyitottuk. Semmelweis Egyetem által elismert, akkreditált munkahely minősítéssel rendelkezünk.

A gyógyszertárban a vényköteles- és vénynélküli gyógyszerek széles palettája mellett, gyógyászati segédeszközöket, egyéb termékeket és dermokozmetikumokat is forgalmazunk.

A gyógyszertárban dolgozó szakgyógyszerészek, gyógyszerészek és szakasszisztensek szakmai felkészültsége kimagasló, folyamatos továbbképzéssel frissítik tudásukat. Naprakész információkkal kedvesen segítik a hozzánk betérőket.

A gyógyszerellátásban arra törekszünk, hogy segítőkészen, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki a látogatókat - legyenek akár egészséges, akár beteg emberek - kérdéseikre kielégítő, érthető és elfogadható választ vagy magyarázatot adjunk.

Ezen felül szívesen adunk felvilágosítást egészségügyi-, egészségnevelési kérdésekben, gyógyszerekkel, gyógymódokkal, gyógyhatású termékekkel, illetve minden egyéb patikai témával, eszközzel kapcsolatban.

Gyógyszerészi gondozás keretében ingyenesen mérünk vérnyomást és vércukrot.

Várjuk a babakocsival, kerekesszékkel hozzánk betérő vásárlókat is, a gyógyszertár bejárata akadálymentesített!

A térkép a + görgetés használatával nagyítható

Patika információk

Cím
1157 Budapest, Zsókavár utca 43
Megközelítés
Tömegközlekedéssel: Számos busz közel a gyógyszertár előtt áll meg (100m): 46, 96, 130, 146,196,196A,224,296,296A Villamos (100m): 69 Főtéren keresztül kicsi sétával (350m) elérhető buszjáratok: 7, 7E, 8E, 108E, 133E Autóval parkolni a patika előtti területen vagy a patika mögötti parkolóban lehet, egész nap ingyenesen.
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 20:00
Kedd
08:00 - 20:00
Szerda
08:00 - 20:00
Csütörtök
08:00 - 20:00
Péntek
08:00 - 20:00
Szombat
08:00 - 14:00
Vasárnap
zárva

Patikai akciók

Szimpatika akciós termékek

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb bruttó fogyasztói ár. 

Az akció elérhető a résztvevő SZIMPATIKA gyógyszertárakban. Részletekért kérjük forduljon az Ön SZIMPATIKA gyógyszertárához. A feltételek eladáshelyen történő betartásáért a gyógyszertárak felelősek.

Szimpatika akció: minden Szimpatika gyógyszertárban elérhető akciós ajánlat, melynek áraitól az adott patika eltérhet.
Százalékos akció: csak az Ön által kiválasztott patika egyedi akciós ajánlata, mely más Szimpatika gyógyszertárakban nem megtalálható.