Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Eötvös Gyógyszertár

Kedvencekhez adom
A gyógyszertár jogelőd nélkül 1993. óta áll a lakosság szolgálatában. Gyógyszertárunk stabil értékrendet képviselő családi patika, immáron 3 generáción keresztül.

Az Eötvös Patika Gyógyszertár Budapesten a VI. kerület Eötvös utca 16. szám alatt az Andrássy út sarkán közel az Oktogonhoz található.

Szakmai felkészültségünkkel, melyet 4 fő gyógyszerész és 2 fő szakasszisztens biztosít, azon vagyunk, hogy a betegek és vásárlók a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatást vehessék igénybe.

Weboldalunk elérhetősége: www.eotvos-patika.hu

A térkép a + görgetés használatával nagyítható

Patika információk

Cím
1067 Budapest, Eötvös utca 16.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel a 4-es 6-os villamos, 1-es metró (Millenniumi Földalatti) Oktogon megálló 105 Busz Vörösmarty utca M, valamint az Oktogon M megállókból. Autóval a Király utca felől egy irányban vagy az Andrássy út szerviz útján
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 19:00
Kedd
08:00 - 19:00
Szerda
08:00 - 19:00
Csütörtök
08:00 - 19:00
Péntek
08:00 - 19:00
Szombat
08:00 - 13:00
Vasárnap
zárva

Patikai akciók

Szimpatika akciós termékek

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb bruttó fogyasztói ár. 

Az akció elérhető a résztvevő SZIMPATIKA gyógyszertárakban. Részletekért kérjük forduljon az Ön SZIMPATIKA gyógyszertárához. A feltételek eladáshelyen történő betartásáért a gyógyszertárak felelősek.

Szimpatika akció: minden Szimpatika gyógyszertárban elérhető akciós ajánlat, melynek áraitól az adott patika eltérhet.
Százalékos akció: csak az Ön által kiválasztott patika egyedi akciós ajánlata, mely más Szimpatika gyógyszertárakban nem megtalálható.