Mit tehetünk a rák ellen?

2014. 05. 23.
Szerző: Szimpatika
Ágnes korán felismerte az elváltozást, a borsszemnyi csomót, és orvoshoz fordult. Tudni akarta, hogy meg kell-e küzdenie a rákkal, vagy élheti tovább a régi életét. Megküzdött, és legyőzte a betegséget.

Mit tehetünk a rák ellen?

Egészséges életmóddal a leggyakoribb daganatok előfordulása csökkenthető. Egyes daganatokat (emlő, here) önvizsgálattal, illetve a tünetek korai észrevételével (bőr- és végbéltumorok) időben fel lehet fedezni, és így eredményesen lehet kezelni ezeket. Minden elváltozással érdemes orvoshoz fordulni. Ha diagnosztizálják a betegséget, eredményesebben gyógyul, aki aktívan részt vesz a gyógyulásban.

A Magyar Rákellenes Liga segít az egészséges életmód kialakításában, az önvizsgálat megtanulásában. Mozgósít a szűrésekre. Kiadványokat jelentet meg, felvilágosító előadásokat tart. Ingyenes lelkisegély- és információs vonalat működtet. Honlapján és közösségi oldalán eljuttatja a fontos tudnivalókat minden érdeklődőhöz.

Klubokat szervez a betegeknek, hogy tudják, nincsenek egyedül, és hogy egymást segítve eredményesebben küzdjenek meg a betegséggel. A Magyar Rákellenes Ligában azért dolgozunk, hogy minél többen meggyógyuljanak, megvalósíthassák az álmukat: a társadalom teljes életet élő tagjai lehessenek, családot alapíthassanak, szülőkké váljanak, dolgozhassanak.

A Magyar Rákellenes Liga részére felajánlott személyi jövedelemadója 1%-ával Ön is tevékenyen és felelősségteljesen részt vesz a rákmegelőzés és rákgyógyítás programjában, így egyre többen lesznek, akik – mint Ágnes is – meggyógyulnak, és valóra válthatják az álmaikat.

Információs vonal:06 80 505 675

RÁKÁSZ, Rákellenes Általános Szolgálat

1123 Budapest, Greguss u. 2.

Telefon/Fax: 06 1 321 7445

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!