Természetes segítség cukorbeteg férfiaknak

Szerző: Szimpatika
Sok férfi cukorbetegnél kialakulnak szexuális problémák a betegség szövődményeként. Mivel a jó párkapcsolat egyik alappillére a kiegyensúlyozott szexuális élet, bármi is fenyegeti ezt, lehetőleg azonnali gyógymódot kell rá találni. Bár a feladat nem egyszerű, ha olyan szerteágazó és mai tudásunk szerint gyógyíthatatlan betegség az akadály, mint a cukorbetegség, természetesen létezik segítség.

A férfiaknál a cukorbetegség egyik szövődménye lehet a merevedési zavar, a teljes vagy részleges impotencia. Ennek oka a kezeletlen diabéteszből adódó ideg- és érkárosodás, mely csökkenti a pénisz vérellátását és erekciós problémákat okoz. A magas vércukorszint negatív hatással van a tesztoszteron- (férfi nemi hormon) termelésre is, amely pedig elengedhetetlen a nemi vágy kialakulásához.

Tanulmányok szerint a férfi cukorbetegek 50%-ánál a betegség diagnosztizálásától számított 10 éven belül kialakulnak szexuális problémák. Segítség, megoldás természetesen létezik. Elsősorban a helyes vércukorszintet kell kialakítani, karban kell tartani a betegséget. Követni kell az orvos utasításait, ügyelni az étkezésre, eleget mozogni és rendszeresen mérni a vércukorszintet.

Ha kialakul a nemkívánatos szövődmény, szintén azonnal szakorvoshoz (andrológus, urológus) kell fordulni. Őszintén remélem, nem azt a tanácsot fogja adni, mint a merevedési problémával küzdő kedves ismerősöm orvosa, aki azt javasolta, cserélje le a feleségét…

Gyógynövényekkel sokat segíthetünk a bajon. Legfontosabb a vércukor megfelelő szinten tartása a Diabess-Györgyteával. Mellette ajánljuk az összes olyan gyógynövényt, melynek vértisztító, véráramlást segítő hatása van. Ezek a bodza, a csipkebogyó, a fehér fagyöngy (utóbbi kettőt hideg áztatással készítjük) a fekete áfonya (ennek önmagában is vércukorszint csökkentő hatása van), a fekete ribiszke, a kakukkfű, a körömvirág és a nyírfa. A szurokfű többfajta hormon termelését is szabályozza. A rozmaring rendívül jó élénkítő, vérpezsdítő hatással van a szervezetre. A zsálya szintén élénkíti a vérkeringést. Utóbbi három növényből kellemes fürdő is készíthető.

Ezeket a gyógynövényeket össze is keverhetik, és a Gyuri bácsi által összeállított Férfiak teájával együtt vagy amellett fogyasszák. Gyuri bácsi régen kidolgozta ezt a teakeveréket, mely megóvja férfitársait a prosztatagyulladástól vagy az impotenciától.

A táplálkozás terén segít a zeller (bármilyen formában fogyasztva), a fürjtojás, a barna sör (természetesen módjával). Kipróbált házi recept a fürjtojás sárgáját habosra keverni cukorral (a cukorbetegség miatt érdemes nyírfacukrot használni) és felönteni egy pohárka barna sörrel.


Forrás: https://www.cukorbetegseg-kezelese.com/

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!