ÖKO-WORKSHOP a fenntartható háztartásokért

Szerző: Szimpatika
Egy átlagos magyar háztartásban éves szinten akár 40%-kal is csökkentheti kiadásait, aki birtokában van a megfelelő ismereteknek. A fenntartható háztartás olcsóbb, egészségesebb, környezettudatosabb, és nem jár lemondásokkal. A februárban induló ÖKO-WORKSHOP 8 alkalomból álló tanfolyamának keretén belül bárki elsajátíthatja a fenntartható életmód titkát.

Az ÖKO-WORKSHOP szervezői még fogadják a jelentkezéseket a 8 alkalomból álló tanfolyamra, melynek keretén belül bárki magáévá teheti a fenntartható háztartás és életmód megvalósításához szükséges tudnivalókat.


„A környezettudatos életmód általánossá tételét az egyének szintjén, azaz az otthonokban kell elsősorban elkezdeni, ott, ahol a legmagasabb a motiválhatóság” – mondta Juharos Eszter, a Carbon Solutions Global klíma- és környezetvédelmi osztályvezetője, aki egyúttal a tanfolyam szakmai koordinátora is. „Sokak számára az is meglepő, hogy a környezettudatos életmód nem jár lemondásokkal, sőt, még spórolhatunk is vele, arról nem is beszélve, hogy sok esetben egészségesebb is! Ha valaki megismeri a környezettudatos életmód előnyeit és megtanulja az alapokat, automatikusan elkezdi alkalmazni azokat. Ezért tartjuk fontosnak egy olyan tanfolyam elindítását, amely konkrét, a mindennapi életben alkalmazható tanácsokkal és praktikákkal segíti a magánembereket a környezettudatos életmód elsajátításában” – folytatta a tanfolyam szakmai koordinátora.

A workshop résztvevői hétről hétre egyszerűen, gyorsan, közösségben tanulhatják meg, hogy – csupán egy kis odafigyeléssel – hogyan tehetnek többet önmagukért, családjukért és környezetükért. A tanfolyamra elsősorban magánszemélyek jelentkezését várják, de közösségi jellegéből adódóan a program kiválóan alkalmas céges csapatépítő tevékenységnek is.

Az ÖKO-WORKSHOP témái:

  • Éghajlatváltozás, low-carbon életmód és hulladék
  • Energia a mindennapokban: háztartási energia és közlekedés
  • Környezetbarát takarítás, tisztítás és mosás
  • Egészséges és környezettudatos táplálkozás
  • A víz szerepe életünkben
  • Természetes szépségápolás, natúr kozmetikumok
  • Gyógyító növények, természetes gyógymódok, megelőzés a természet patikájával
  • Személyre szabott tanácsadás, eredmények kiértékelése

Indulás időpontja:

2013. február 25-én

Az ÖKO-WORKSHOP helyszíne:

1095 Budapest, Soroksári út 48.
Jelentkezés és további információ: orsolya.murvai@carbonsolutions.cc

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!