Ultrahangos zsírbontás már otthon is

2012. 06. 28.
Szerző: Szimpatika
A nők hajlamosak arra, hogy egész évben, kiváltképp tavasszal illetve nyáron, és bizony sok esetben a kelleténél is kritikusabban méregessék magukat a tükörben, majd tükörképüket nézve, tátott szájjal álmélkodnak: „Vajon hogy került ide ez az úszógumi?”, „Kié ez a fenék és ez a hepehupás, narancsbőrös comb?” Létezik erre a nők többségét lesújtó problémára hatékony, tartós és biztonságos megoldás? Igen.


A makacs narancsbőr és az úszógumi vagy „lovaglónadrág” formájában megmutatkozó zsírpárnák problémája a világ minden táján szinte kivétel nélkül minden nőt érint, s ez alól a vékony alkatúak illetve tinédzserek sem képeznek kivételt. Kialakulásukhoz nem kell feltétlenül súlytöbblet, elsősorban inkább genetikai okok illetve életmódbeli problémák állnak a háttérben: öröklött kötőszöveti gyengeség, a stressz, az elfogyasztott ételekben és italokban levő szintetikus adalékanyagok, a mozgásszegény életmód, a koffein- és nikotinbevitel, a fogamzásgátlók szedéséről már nem is beszélve.

A zsírpárnák az olyan kritikus területeken rakódnak le, mint a derék, has, külső és belső comb vagy a csípő, és vannak testrészek, melyekről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget.


Minden fogyókúrázó rémálma a jojó- effektus: végre-valahára kínkeservesen lefogyunk valamilyen szigorú diétától vagy hónapokig tartó, intenzív edzésprogramtól, s amint egy kicsit elengedjük magunkat, a nehezen leadott kilók visszakúsznak, ez sajnos többé- kevésbé valószínűsíthető. Ennek nem feltétlenül a lustaság vagy a mohóság az oka. A szervezet hormon- és idegrendszere ugyanis úgy szabályozza a testsúlyt, mint a termosztát a szoba hőmérsékletét. A fogyókúrát, azaz a csökkentett energia bevitelt a szervezetünk hiányállapotként éli meg, s amint tud, és újra táplálékhoz jut, rögtön tartalékolni kezd. Ennek következtében van, aki csak az eredeti testsúlyát szedi vissza, más viszont akár a leadott testsúly többszörösével is gyarapodhat.


Hosszú évek alatt nem sikerült végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnákra és a narancsbőrre. Ennek tudományos magyarázata, hogy adott számú zsírsejttel születünk, mely felnőtt korban már nem változik, csak azok térfogata nő vagy csökken, ha fogyunk, vagy hízunk. A fogyókúrák, diéták, a különféle méregtelenítő és fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem vigyázunk, oda az erőfeszítéseink eredményeként elért súlyveszteség, és az álom, hogy végleg lefogyjunk, szertefoszlik: az átmeneti javulás után, a visszahízás lehetősége mindig fennáll.

A biztos és tartós megoldás kulcsa abban rejlik, hogy a zsírsejtek számát csökkentjük valamilyen módon. Erre jelenleg két módszer áll rendelkezésünkre: a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás.

Szerencsére már nincs szükség plasztikai műtétre ahhoz, hogy végleg megszabaduljunk a makacs zsírpárnáktól, hiszen végre van egy sokkal hatékonyabb és fájdalommentes alternatívája is a zsírleszívásnak: a forradalmi jelentőségű ultrahangos zsírbontás, mely olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondtak.


Az ultrahangos zsírbontás eddig csak kozmetikákban, fogyasztószalonokban volt elérhető, mely lássuk be, meglehetően költséges, kényelmetlen és időigényes módja a karcsúsodásnak.

A minden tekintetben költséghatékony megoldást egy otthoni használatra kifejlesztett, ultrahangos zsírbontó készülék jelenti: a Forever Slim!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel ugyanazt az eredményt érhetjük el, mint a szalonokban található ultrahangos zsírbontó gépekkel, hiszen azokkal azonos frekvenciával (40.000 Hz) és hatékonysággal működik. A kavitációnak nevezett fizikai jelenség elvén működik: az ultrahanghullám hatására mikroméretű vákuumbuborékok keletkeznek, melyek megrepesztik a zsírsejtek falát, így azok elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- és vérkeringésbe jut, ahol feldolgozásra kerül, és a veséken keresztül (vizelet formájában) távozik a szervezetből.

A kezelt testterületen nem keletkeznek új zsírsejtek, így az adott területen a visszahízásnak, jojó-effektusnak nincs esélye. Ily módon képes ténylegesen és tartósan csökkenteni a zsírsejtek számát, a zsírleszívással megegyező eredmény biztosítani, annak műtéti kellemetlenségei nélkül.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!