Jön az OrdiTronic, a forradalmian új stresszkezelő eszköz

2012. 02. 08.
Szerző: Szimpatika
Felidegesített a főnök, összevesztél a szerelmeddel, képtelenség, hogy visszafizesd a hitelt? Legszívesebben ordítanál egy nagyot, Egy forradalmian új stresszoldó eszközzel, az OrdiTronic-kal bátran ordíthatunk: a cső belsejében található hangelnyelő rendszer letompítja a hangunkat,

„Megőrülök az idegességtől! Legszívesebben kimennék egy lakatlan területre, és beleüvöltenék a világba!” Ismerős? A mindennapi feszültséget jó lenne, ha ki tudnánk adni magunkból azelőtt, hogy felrobbanunk. Jó lenne, ha nem kéne megvárni, hogy kiérjünk a munkahelyünkről és kiüvöltsük magunkból. Vagy még rosszabb esetben olyanokra zúdítsuk a haragunk, akiket szeretünk.

Az új magyar fejlesztés, a cső formájú stresszkezelő tárgy, az OrdiTronic belsejében olyan hangelnyelő rendszer van, ami teljesen eltompítja a hangunkat, ezért bátran beleüvölthetünk, azt úgysem hallja meg majd senki. A visszafojtott feszültség rombolja az egészséget és gyakran betegséghez vezet, az OrdiTronic tehát segít abban, hogy lazíthassunk a terhelésen – nem cigivel, nem hisztivel, nem szerekkel! Csak előveszed a fiókodból és beleüvöltesz, amekkorát csak bírsz. Szóval nyugodtan jöhet, ami a torkodon kifér, és utána – ha nem is teljesen – sokkal jobb lesz. Neked is, másnak is.

Az ötletgazda Tóth Gergő (32) két társával fél éve dolgozik a találmányon. A prototípus már elkészült, az első széria legyártásához a trió a www.creativeselector.hu weboldalon gyűjt támogatókat. Itt a projektek elindításához szükséges összeget a „sok kicsi sokra megy” elve alapján a közösség „dobhatja össze”. A támogatók a felajánlott összegért cserébe különböző “limited edition” juttatásokban részesülnek. Kisebb támogatásért például egyedi füldugót, de 5000 Ft – os támogatás esetén egy választható külsejű OrdiTronicot kapnak a mecénások. Ha összejön a kívánt összeg, az OrdiTronic tíz különböző dizájnnal, körülbelül 3,5 és 7,5 ezer forint közötti áron lesz kapható, de az ár nagyobb darabszám esetén tovább csökkenhet.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!