Tíz állat, akinek több barátja van, mint neked

2011. 09. 03.
Szerző: Szimpatika
Az interneten szinte bárki sztárrá válhat. Indultak már el kiemelkedő zenei karrierek a YouTube-nak köszönhetően, és a Twitteren is össze lehet szedni pár százezer követőt, ha jókor van az ember jó helyen. Nincs ez másként az állatokkal sem. Olyan kedvencek következnek, akiknek nagyobb rajongótáboruk van, mint a legnagyobb hírességeknek vagy médiumoknak.




Willie – aki YouTube-on ért el komoly sikereket – egy háziasított mosómedve. A videomegosztó csatornáján 6962 feliratkozott rajongó van, akik arról nézhetnek kisfilmeket, hogy miért nem jó annak mosómedvét háziasítani, aki egy kicsit is értékeli otthonát. Willie csatornájára többen kíváncsiak, mint a RadioLab műsorára, mely tudományos témájú podcastokat tesz közzé.


Nem meglepő, hogy a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a kutyája igen jól áll rajongók tekintetében. A fehér puli 143.000 fölötti ismerőssel rendelkezik, mellyel megelőzi az igen tekintélyes gazdasági magazint a Forbesot. Beastet százezrek nézegetik, ahogy sétáltatják, ölelgetik, vagy amint a Facebook székházában az irodákban kóborol.

 

Az egyszerű mókus (Common Squirrel) névre hallgató állattal egy nagyobb lépést teszünk a számok világában, neki ugyanis több mint 29.000 Twitter követője van. A mókus olyan bejegyzésekkel örvendezteti meg rajongóit, mint a „fut, fut, fut”, az „ás” és a „bámul”. Ezekkel az egyszerű közleményekkel kenterbe verte San Francisco napilapját az SFGate-et, melynek bő hatszáz követővel kevesebb jutott.

A kutya kategóriában egyértelmű a vezető szerepe ennek a kis pomerániai törpespiccnek, aki gyakran pózol napszemüvegben és egyéb merész kutya-kiegészítőkben. Boo hírnevének mutatószáma igen becsületes, 1.330.000 embernél is többen nézegetik a kiskutyát, mellyel megelőzte a People magazint.

További kedvencekért kattints ide
https://www.kulturpart.hu/uzenet_a_foldrol/25345/tiz_allat_akinek_tobb_baratja_van_mint_neked

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!