Ti hányszor csináljátok?

2011. 05. 12.
Szerző: Szimpatika
Az egyik multinacionális óvszergyártó cég 34 országban, 150 ezer résztvevővel készített internetes felmérése szerint az EU tagországok közül évi 152 szeretkezéssel a magyarok járnak az élen.
Az osztrákok viszont az élre kerültek azok számát tekintve, akik már tetettek orgazmust: 38 százalékuk mondta ezt magáról, míg a magyarok 29, a csehek 27, a szlovákok 23 és a lengyelek 21 százaléka ismerte el, hogy tett már ilyet. A felmérés azt is kimutatta, hogy nem áll egyenes arányban a heti együttlétek sűrűsége és a boldogság. Ugyanis amíg nemi életével a lengyelek 77, a csehek 71, a szlovákok 69 és az osztrákok 65 százaléka elégedett, addig a magyaroknak csak 61 százaléka mondta ezt magáról.

A világ leghíresebb és legátfogóbb szexuális élettel kapcsolatos felmérése, az amerikai Kinsey-jelentés szerint, ha a férj 15–20 éves, akkor a házasfelek átlagosan hetente négyszer élnek házas életet. Ha a férj 20–30 éves, akkor már csak heti három alkalommal, ha pedig az illető a negyvenes évei felé ballag, már csak hetente kétszer. Az ötven–hatvanasoknál az átlag kevesebb, mint heti egy. Az egyéni eltérések nagyok lehetnek, hiszen a fölmérések találtak olyan ifjú férjet, aki heti harminc alkalmat vallott be. Ford és Beach néprajztudósok a fejlődő országok népességeit vizsgálták, s úgy találták, hogy ott az átlag napi egy alkalom, olyan eltérésekkel, mint például az új guinea-i keraki törzs tagjai csak hetente egyszer, míg az ausztrál arandák éjszakánként ötször, a tanzániai csabga törzs tagjai pedig, ahol többnejűség van, éjszakánként tízszer szerelmeskednek.
A háromszemélyes partik terén a brazilok vezetnek: egyötödük próbálta már egyszerre két partnerrel. A britek másodikok (17,6%), az ausztrálok harmadikok (17,5%), az amerikaiak negyedikek (17%), őket az oroszok követik 15%-kal. Világátlag 14%.
Ami a szexuális partnerek számát illeti, a legcsapodárabbak a brazilok (az aktív évek alatti 11,37 partner megnevezésével), ezután jönnek az amerikai férfiak (8,77) majd az ausztrálok (6,97), a britek (8,28), görögök (8,25) – a világátlag: 7,56.
Az egyéjszakás kalandokat tekintve elsők a portugálok (81 %), a brazilok 76, az ausztrál férfiak 65%-a számolt be ilyen élményekről. 33 százalékkal a magyar férfiak a 13. helyen állnak, 14. helyen pedig a románok. A világátlag 53 százalék.
Az előjáték átlagos hossza az Egyesült Királyságban 17,44 perc, Ausztráliában 17,20, Németországban 16,92 perc, Mexikóban 16,91 perc, Csehországban 16,43, az Egyesült Államokban 16,42. Magyarország a 15,56-ös időtávval a 10. helyen áll (a világátlag 15,78 perc).

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!