A férfiak vadításának technikái

2011. 01. 20.
Szerző: Szimpatika
Egy felmérés szerint a férfiak leginkább a tarkójukon, a fülük tájékán, és gerincük mentén érzékenyek. Az olyan ruhákat szeretik kedvesükön, amelyik testre simul, de valójában keveset mutat. Ha választhatnak, szerelmeskedni leginkább késő éjszaka szeretnek. És egyáltalán nem bánják, ha ég a villany.
Az okos nők ismerik a férfiak vadításának trükkjeit. Úgy tudnak játszani egy férfi testén, mint egy művész a hegedűn. Persze nem mindegy, hogy csak egy gyermekdalocskát, vagy Chopin keringőket csalnak elő belőle. 
A szerelem technikája tanulható. Ez nem is nehéz, hiszen a férfitestet tékozló nagyvonalúsággal áldotta meg a természet érzőideg-végződésekkel. Ezért bárhol lehet simogatni, nem kell ajtóstul rohanni be a házba.


A legtöbb pasi a lelke mélyén meglehetősen szégyenlős kisfiú, és könnyen zavarba jön, ha letámadják. Ezért rendszerint szereti, ha a nő is az. Kis szégyellőség, húzódozás minden férfi vadászösztönét felébreszti. Az okos nő úgy játszik a férfival, hogy közben jól figyel, mely helyzetekben ernyed el, vagy rándul össze, mint akit áramütés ért. Mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan. Nem kell lehunyt szemmel szerelmeskedni. Hiszen behunyt szemmel nem vesszük észre a férfi bőrének színeváltozását, lássa testén a kigyúló, apró, piros foltokat, a táguló pórusok lüktetését, az égnek meredő szőrszálakat. Jó, ha tudjuk, ilyen helyzetben a hetvenet verő szív ritmusa akár száznyolcvanra is gyorsulhat, a hasfal lehűl, a légzés szaporábbá válik. S a nő, ha okos, ekkor, hogy uralmát a férfi teste fölött tökéletesen átvette, vár. Egy pohár ital, némi szégyenkezős elhúzódzkodás, vagyis a késleltetés a férfi számára olyan, akár tűznek az olaj.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!